Gdzie i kiedy?
Grey Club
ul. Bogusława X 9, Szczecin
sobota, 31 grudnia 2016, 20:00
Za ile?
od 60 zł
Hitowy Bal Maskowy w Grey Club. Zagra jeden z najpopularniejszych didżejów w Polsce - dj Adamus.
31.12.2016 - sobota - start 20:00
Bal Maskowy || Masquerade || Wyborne Menu Oskarowe

Oferta sylwestrowa składa się z dwóch opcji:
✓ standing party, czyli bilet wstępu do lokalu oraz bufet szwedzki i lampka wina musującego o północy (bilety można zakupić w dniu imprezy na wejściu od 20.00, nie obowiązuje rezerwacja biletów, selekcja)
✓ zestaw all-inclusive, czyli bilet wstępu połączony z rezerwacją miejsca siedzącego oraz specjalnym menu i alkoholem w pakiecie (miejsca przy stolikach 4-16 os., loże od 6 do 15 os., salka 15-35 os., loże VIP 6-12, wysokie hokery 3-5 os.)

---------------------------------
Temat: Bal Maskowy - Masquerade to bal, którego uczestnicy występują w maskach. Tradycja maskarad wywodzi się z włoskich zabaw karnawałowych, popularnych pod koniec średniowiecza i w renesansie. Stąd wywodzi swój rodowód europejski teatr nowożytny, balet i opera. Jedną z form takich maskarad były popularne we Florencji triumfy.

Konkurs. Zachęcamy do samodzielnego przygotowania swojej maski. W lokalu również będziemy rozdawać je dla naszych gości w prezencie. Dla najlepszej stylizacji szampan: Moët & Chandon!

W lokalu:
✓ celebracja nowego roku w stylu nowojorskiej 5th Avenue (konfetti, serpentyny, fire show)
✓ pokaz barmański
✓ maski dla gości w lokalu bez dodatkowych opłat!
✓ specjalne gadżety do celebracji Nowego Roku

Zagrają
dj Adamus
HOSTER (Mariusz Kozłowski)

-----------------------------------
Standing Party
cena: 60 PLN
zakup na wejściu w dniu imprezy (oferta limitowana, obowiązuje selekcja, klub zastrzega sobie prawo do podniesienia ceny biletu w trakcie imprezy)

Cena zawiera:
✓ wstęp na imprezę
✓ zabawę do białego rana
✓ lampkę wina musującego o północy
✓ szwedzki bufet ogólnie dostępny dla wszystkich gości w formie zimnych i ciepłych przekąsek ala finger food do północy:

stacje tematyczne:
Stacja księżycowa:
1. Łódeczki z cykorii z gorgonzolą, marynowaną gruszką i orzechami
2. Miniwrapy szpinakowe z pesto z mascarpone, bazylii i suszonych pomidorów
3. Papryka grillowana z serem feta serwowana z sosem aywar z owocami morza

Stacja słoneczna:
1. Limonka z minitacos z musem z orzecha włoskiego i świeżej pietruszki
2. Quesadillas (dzielone na 6 części)
3. Kompozycja serów rozmaitych z dodatkiem winogron, oliwek i swieżych warzyw

Stacja morska:
1. Prażona makrela z marynowanym imbirem
2. Miniwrapy szpinakowe z musem z wędzonego łososia, szpinakiem i rocottą
3. Sałatka hiszpańska (sałaty zielone, czerwona fasola, pomidor, ogórek swieży, papryka, tuńczyk, jajka, cytryna, sos vinegrette)
4. Muszle nowozelandzkie duszone w winie z szalotką i czosnkiem

Stacja słodka:
1. Domowa szarlotka

------------------------------------
Opcja all-inclusive
cena: 350,00 za os. (pary) i 400,00 za os. dla singli.

Cena zawiera:
✓ wstęp na imprezę wraz z rezerwacją miejsca siedzącego
✓ zabawę do białego rana
✓ butelkę wina musującego Martini Asti do stolika/loży
✓ na parę 0,7 Finlandia lub 0,7 Ballantines (do wyboru)
✓ dla singla 0,5 Finlandia lub 0,5 Ballantines (do wyboru)
✓ wszelkie napoje zimne (softy): woda, soki, napoje gazowane bez ograniczeń podawane przez obsługę
✓ specjalne menu tematyczne

Przystawka serwowana:
- Wybuchowy łosoś w sosie czekoladowo-imbirowym ze świeżym szczypiorkiem

Dania gorące - serwowane:
- Chłodnik z melona z limonką, chilli, kolendrą w asyście tygrysiej krewetki
- Soczyste fileciki ze schabu serwowane z puree pomidorowo-szpinakowym
- Makaron sepia z oliwą truflową
- Marynowana fasola szparagowa z konfiturą z czerwonej cebuli

Zimna płyta:
1. Tatar wołowy z żurawiną i grzanką
2. Foie Gras z chrupiącym bekonem garnii (mus z wątróbek gęsich z chrupiącym bekonem garnii)
3. Rolada z łososia w szynce parmeńskiej z żółtym ryżem
4. Ziemniak pieczony w całości z kawiorem z pstrąga i Crème Fraiche
5. Sałatka z krwistego rostbefu z rukolą i oscypkiem (rukola, pomidorki koktajlowe, rostbef, oscypek, chilli, sos vinegrette)
6. Sałatka vege (mix sałat, rucola, roszponka, pomidor koktajlowy, cebula czerwona, ser pleśniowy, dressing z oliwy z oliwek i bazylii)

Deser:
✓ Hot banana Split (banan zapiekany w cieście waniliowym)

-------------------------------------------------
Miejsca siedzące:
✓ stoliki 4 os., 6 os., 8 os.
✓ loże 6 os., 8 os., 10 os., 12 os., 15 os.
✓ loże VIP (prosimy pytać o ewentualną dopłatę)
✓ private room na ok. 20 os.

-------------------------------------------------
Wszelkie informacje i rezerwacje:
info@greyclub.pl
+48 666 12 64 64