Gdzie i kiedy?
ANS Collegium Balticum, ul. Mieszka I 61 C
niedziela, 28 lipca 2024, 17:00
Za ile?
99 zł
„Letnie warsztaty kulinarne z Collegium Balticum” to cykl warsztatów, które zabiorą uczestników w kulinarną podróż pełną smaków i aromatów lata. Podczas wydarzenia będzie można nie tylko nauczyć się przygotowywać pyszne, sezonowe potrawy, ale również uzyskać cenne wskazówki, jak zrobić apetyczne zdjęcie posiłku za pomocą telefonu.

Jak piszą organizatorzy:

„Jeżeli chcielibyście poznać tajniki przygotowywania zdrowych i pysznych przekąsek, które zachwycą Waszych gości, to zapraszamy na warsztaty z dietetykiem Karoliną Bachryj i @natprepare, podczas których nauczycie się, jak w prosty sposób stworzyć zdrowe fingerfoods.


W programie:

* Pieczone marchewki, z hummusem, granatem, kolendrą i oliwą ziołową w słoiczku

* Mini kanapki z pastą z avocado i jajkiem przepiórczym

* Letnie springrolls z sosem orzechowym

* Łosoś owinięty rzodkiewką

* Mini polenta z wołowiną


Podczas warsztatów:

* Każdy uczestnik otrzyma fartuch oraz niezbędne materiały do przygotowania potraw.

* Zapewniamy wodę, kawę i herbatę.

* Nauczycie się przygotowywać pyszne, sezonowe potrawy.

* Uzyskacie cenne wskazówki od @natprepare, jak zrobić apetyczne zdjęcie posiłku za pomocą telefonu.

* Po warsztatach wspólnie skosztujemy przygotowanych dań”

 

Zapisy: do 26 lipca, przez formularz: https://forms.gle/pbQ6a6B1nrS5tJEA7