„Letnie warsztaty kulinarne z Collegium Balticum” to cykl warsztatów, które zabiorą uczestników w kulinarną podróż pełną smaków i aromatów lata. Podczas wydarzenia będzie można nie tylko nauczyć się przygotowywać pyszne, sezonowe potrawy, ale również uzyskać cenne wskazówki, jak zrobić apetyczne zdjęcie posiłku za pomocą telefonu.
Jak piszą organizatorzy:
„Jeżeli chcielibyście poznać tajniki przygotowywania zdrowych i pysznych przekąsek, które zachwycą Waszych gości, to zapraszamy na warsztaty z dietetykiem Karoliną Bachryj i @natprepare, podczas których nauczycie się, jak w prosty sposób stworzyć zdrowe fingerfoods.
W programie:
* Pieczone marchewki, z hummusem, granatem, kolendrą i oliwą ziołową w słoiczku
* Mini kanapki z pastą z avocado i jajkiem przepiórczym
* Letnie springrolls z sosem orzechowym
* Łosoś owinięty rzodkiewką
* Mini polenta z wołowiną
Podczas warsztatów:
* Każdy uczestnik otrzyma fartuch oraz niezbędne materiały do przygotowania potraw.
* Zapewniamy wodę, kawę i herbatę.
* Nauczycie się przygotowywać pyszne, sezonowe potrawy.
* Uzyskacie cenne wskazówki od @natprepare, jak zrobić apetyczne zdjęcie posiłku za pomocą telefonu.
* Po warsztatach wspólnie skosztujemy przygotowanych dań”
Zapisy: do 26 lipca, przez formularz: https://forms.gle/pbQ6a6B1nrS5tJEA7
Komentarze
0