Kulinarne miasteczko stanie na parkingu Atrium Molo. Kucharze będą karmić spragnionych plenerowych eventów mieszkańców przez trzy dni od 21 do 23 kwietnia. W piknikowej atmosferze będzie można spróbować dań z co najmniej czterech kontynentów!
Nie zabraknie potraw kuchni orientalnej, bałkańskiej, śródziemnomorskiej, a także królujących na wszystkich eventach – amerykańskich burgerów i belgijskich frytek. Organizatorzy zapewnią także słodkie przekąski, kawę oraz zimne napoje.
Eventy „foodtruckowe” wpisały się już na stałe w mapę miejskich wydarzeń na świeżym powietrzu. Oryginalne dania z różnych stron świata, nieoczywiste smaki i nęcące zapachy przyciągają całe rodziny.
Organizatorem zlotu jest organizacja FUTRAKI, która skupia kilkuset właścicieli food trucków, wyselekcjonowanych pod względem jakości. Wszystkie potrawy przygotowywane są ze świeżych, sezonowych produktów.
Więcej informacji na stronie wydarzenia: https://www.facebook.com/events/750200646475400/?ref=newsfeed
Organizatorzy zapraszają w godzinach:
Piątek: 15:00-21:00
Sobota: 12:00-21:00
Niedziela 12:00-20:00
Komentarze
0