Gdzie i kiedy?
Łasztownia
sobota, 26 sierpnia 2023, 12:00
Za ile?
darmowe
To ostatni event tego lata, to jest ostatnia szansa na spotkanie i smakowanie.

W strefie kulinarnej swoimi przepisami na przystawki i dania główne z ryb podzielą się: – Mariusz Siwak – szef kuchni Courtyard by Marriott Szczecin City

– Andrzej Jakomulski – szef kuchni Restauracji Sublima w Kołobrzegu

– Michał Borkowski –przedstawiciel młodszego pokolenia kucharzy, współwłaściciel restauracji Zakotwiczony w Szczecinie.

Pojawią się dwie kulinarne osobowości .To będzie bardzo ciekawe spotkanie, ponieważ oboje po raz pierwszy spotkali się na planie drugiej edycji polskiego MasterChefa. Leszek Wodnicki pojawi się na naszej scenie w piątek, Jola Kleser będzie gotować w sobotę.

Poza degustacjami potraw z ryb, podczas festynu można zważyć się na specjalnej wadze w Strefie Zdrowia. Wynik takiego ważenia to między innymi dokładna analiza składu ciała pod względem zawartości wody, tłuszczu i masy mięśniowej.