W strefie kulinarnej swoimi przepisami na przystawki i dania główne z ryb podzielą się: – Mariusz Siwak – szef kuchni Courtyard by Marriott Szczecin City
– Andrzej Jakomulski – szef kuchni Restauracji Sublima w Kołobrzegu
– Michał Borkowski –przedstawiciel młodszego pokolenia kucharzy, współwłaściciel restauracji Zakotwiczony w Szczecinie.
Pojawią się dwie kulinarne osobowości .To będzie bardzo ciekawe spotkanie, ponieważ oboje po raz pierwszy spotkali się na planie drugiej edycji polskiego MasterChefa. Leszek Wodnicki pojawi się na naszej scenie w piątek, Jola Kleser będzie gotować w sobotę.
Poza degustacjami potraw z ryb, podczas festynu można zważyć się na specjalnej wadze w Strefie Zdrowia. Wynik takiego ważenia to między innymi dokładna analiza składu ciała pod względem zawartości wody, tłuszczu i masy mięśniowej.
Komentarze
0