Lulu Club zaprasza na imprezę sylwestrową 2017/2018.
Szampańska zabawa w rytmach największych muzycznych hitów oraz wykwintne i smaczne menu - tylko w Lulu!
Świętuj i baw się z nami na doskonałym Balu Sylwestrowym. To będzie niezapomniana noc!
Bilet bez rezerwacji miejsca siedzącego 110 pln.
Bilet z rezerwacją miejsca siedzącego 199 pln.
W cenie biletu zawarte są:
- wstęp do lokalu oraz szatnia
- dostęp do cateringu
- lampka szampana o północy
Napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne zgodnie z kartą menu - dodatkowo płatne.
Sprzedaż biletów i rezerwacje przyjmujemy pod numerami telefonów:
+48 533 500 109
+48 515 604 585
Menu:
ZUPA:
- krem szalotkowo-serowy z groszkiem ptysiowym
DANIA GŁÓWNE:
- marynowana karkówka z grilla
- dorsz na warzywach królewskich
- faszerowane warzywami pałki z kurczaka
- ziemniaki pieczone w przyprawach
- bukiet sałat i warzyw w sosie vinegar
PRZEKĄSKI:
- roladki z grillowanej cukinii z serem feta i warzywami marynowanymi w balsamico
- półmiski wędlin staropolskich z żurawiną i sosem chrzanowym
- pieczone kulki mięsne w ziarnach sezamu i słonecznika z sosem 1000 wysp
- sałata grecka z serem feta warzywami i oliwkami
- tortilla chilli con conare
- śledź marynowany w pesto bazyliowo-cytrynowym
- jajka faszerowane pieczarkami
- jajka faszerowane pastą rybną
DODATKI:
- pieczywo
- masło
ZUPA PO PÓŁNOCY:
- tradycyjna gulaszowa zupa węgierska z warzywami
Świętuj i baw się z nami na doskonałym Balu Sylwestrowym. To będzie niezapomniana noc!
Bilet bez rezerwacji miejsca siedzącego 110 pln.
Bilet z rezerwacją miejsca siedzącego 199 pln.
W cenie biletu zawarte są:
- wstęp do lokalu oraz szatnia
- dostęp do cateringu
- lampka szampana o północy
Napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne zgodnie z kartą menu - dodatkowo płatne.
Sprzedaż biletów i rezerwacje przyjmujemy pod numerami telefonów:
+48 533 500 109
+48 515 604 585
Menu:
ZUPA:
- krem szalotkowo-serowy z groszkiem ptysiowym
DANIA GŁÓWNE:
- marynowana karkówka z grilla
- dorsz na warzywach królewskich
- faszerowane warzywami pałki z kurczaka
- ziemniaki pieczone w przyprawach
- bukiet sałat i warzyw w sosie vinegar
PRZEKĄSKI:
- roladki z grillowanej cukinii z serem feta i warzywami marynowanymi w balsamico
- półmiski wędlin staropolskich z żurawiną i sosem chrzanowym
- pieczone kulki mięsne w ziarnach sezamu i słonecznika z sosem 1000 wysp
- sałata grecka z serem feta warzywami i oliwkami
- tortilla chilli con conare
- śledź marynowany w pesto bazyliowo-cytrynowym
- jajka faszerowane pieczarkami
- jajka faszerowane pastą rybną
DODATKI:
- pieczywo
- masło
ZUPA PO PÓŁNOCY:
- tradycyjna gulaszowa zupa węgierska z warzywami
Komentarze
0