wSzczecinie W XXI wieku, w dobie jedzenia bez wartości odżywczych, Zakwasownia powstała, by szerzyć świadomość i dać to, co zdrowe. Manufakturę tworzą ludzie – rodzina, znajomi – którzy z sercem podchodzą do jedzenia i chcą szerzyć idee prozdrowotności. Nie chodzi przecież tylko o pakowanie ekologicznej żywności do słoików, jak podkreślają pracownicy Zakwasowni.
Zobacz też
„To szaleńczy krok”. Architekci o tym, dlaczego nie warto budować Mostu Kłodnego ze 100-metrowym pylonem
„Kompletnie nie rozumiem, jakie przesłanie chcemy wysłać do przyszłych pokoleń. Jak wytłumaczymy, dlaczego postawiliśmy tam tę pot...
13 minut temu
Spotkanie z Mikołajem, specjalny spektakl dla dzieci i giełda winyli. Mikołajki w GH Turzyn!
Najmłodsi będą mogli spotkać się z Mikołajem i oddać mu swój list, a także obejrzeć spektakl „Świąteczne marzenia młodego renifera...
art. sponsorowany
Poznaliśmy prawdopodobną przyczynę wykolejenia tramwaju na ulicy Parkowej
„Obcy element” w rowku szyny – to zdaniem Tramwajów Szczecińskich spowodowało, że tramwaj wypadł z torów i uderzył w ścianę kamien...
15 godzin temu
Najczęściej czytane
18 godzin temu
18 godzin temu
Polecane wydarzenia
Komentarze
2