Urodzinowy weekend
– Początek grudnia jest dla nas momentem szczególnym. Kiedy wracamy pamięcią do naszych początków, trudno nie poczuć wzruszenia. Z małego, przytulnego punktu przenieśliśmy się do większej restauracji przy ul. Storrady, w której mogliśmy spełnić kolejne marzenia: rozszerzyć ofertę z samego sushi o kuchnię ciepłą i warsztaty, i zbudować miejsce, które żyje... i rośnie – mówi Małgorzata Pasiowiec, właścicielka Same Sushi.
I to wszystko w ciągu zaledwie dwóch lat. Jak podkreśla restauratorka, w tym czasie rozwijała się nie tylko oferta lokalu, ale również sama firma jako marka silnie zakorzeniona w Szczecinie.
– Ogromnie cieszy nas to, że możemy współtworzyć lokalną scenę gastronomiczną i kreatywną. Współpracujemy z innymi szczecińskimi restauracjami, stowarzyszeniami i twórcami, a także z największymi klubami sportowymi miasta, takimi jak King Wilki Szczecin i Pogoń Szczecin, których jesteśmy oficjalnymi partnerami. Te relacje są dla nas dowodem zaufania, rosnącego prestiżu marki i potencjału, który dostrzegany jest coraz szerzej. A to dopiero początek naszej wspólnej drogi – zaznacza.
W najbliższy weekend, od 28 do 30 listopada, restauracja Same Sushi zaprasza do wspólnego świętowania swoich drugich urodzin. Z tej okazji dla gości przygotowano specjalną ofertę:
„Kielichy za dwie dychy” – idealne, by wznieść toast za wszystkie chwile, które już za nami, i za te, które dopiero nadejdą.
+20 zł do każdego vouchera podarunkowego zakupionego do 2.12 – prezent od nas na dobry początek grudniowej magii.
Jak dodaje właścicielka, w restauracji już teraz czuć świąteczny klimat. – Ciepłe światła, grudniowe dekoracje i atmosfera, która sprawia, że chce się zatrzymać, posmakować, pobyć – zachęca. – Nasza przestrzeń jest idealna na japońską wigilię, spotkania firmowe, rodzinne kolacje czy inne wyjątkowe wydarzenia. Dysponujemy dużymi stołami, które pomieszczą nawet po kilkanaście osób, dzięki czemu możemy stworzyć atmosferę pełną bliskości, dobrych smaków i świątecznej magii.
Rusza nowy rozdział
Drugie urodziny Same Sushi to dobry moment, by ogłosić kolejny krok w rozwoju marki.
– Dzięki Wam widzimy, jak ogromny potencjał drzemie w Same Sushi. Co więcej, ten potencjał coraz częściej dostrzegany jest poza Szczecinem. Jako lokalna, szczecińska marka czujemy ogromną dumę, że możemy nie tylko rosnąć u siebie, ale też przygotowywać się do czegoś większego. Dlatego już dziś z radością mówimy głośno: przygotowaliśmy ofertę franczyzową, by już w nadchodzącym roku otworzyć drzwi SAME SUSHI w innych miastach – mówi Małgorzata Pasiowiec. – To dla nas naturalny krok – nowa podróż, która pozwoli nam dzielić się tym, co najlepsze, jeszcze szerzej. Zainteresowanych współpracą i tworzeniem SAME SUSHI zapraszamy do kontaktu.
Więcej:
https://www.facebook.com/samesushiszczecin
https://www.instagram.com/samesushi.pl/
Komentarze