Już wiosną startuje trzecia edycja "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". Aby dostać się do programu i zawalczyć o 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro - jedynej w Polsce restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką Michelin, wystarczy pojawić się na castingu w Szczecinie już 30 listopada 2014.
Zapraszamy do Pubu Chrobry, ul. Wały Chrobrego 1B, w godzinach 14:00 - 21:00.
Jakie warunki trzeba spełnić, aby spróbować swoich sił w "Hell's Kitchen"? Możesz być amatorem, jak i zawodowcem z wieloletnim stażem. Liczy się inwencja twórcza i ciekawa osobowość. Najważniejsza jest jednak pasja do gotowania. Osoby, które nie mają możliwości pojawić się na castingu w Szczecinie mogą wysyłać swoje zgłoszenia drogą mailową na adres zgloszenia@hellskitchen.com.pl
Więcej informacji o castingach można znaleźć na oficjalnym profilu programu na Facebooku http://www.facebook.com/hellskitchenpolska oraz pod numerem telefonu 881771066.
Komentarze
0