Dobrze znana w Szczecinie sieć restauracji z kebabami zaprezentuje się w nowej, streetowej odsłonie. Berlin Döner Kebap otwiera kolejny lokal, tym razem w centrum „szczecińskiego zagłębia kebabowego”. „Poprzeczka jest zawieszona wysoko, więc wiemy, że musimy być premium”, zaznacza Sławomir Kraśnicki, manager regionalny marki Berlin Döner Kebap.

Berlin Döner Kebap to największa w Polsce sieć restauracji z kebabem PREMIUM. Zaczynała w Polsce od małego food trucka w 1998 roku, który w sezonie letnim działał w Międzyzdrojach, a teraz ma ponad 60 lokali w całym kraju. Właśnie otworzyła swoją 13. restaurację w Szczecinie.

– Klienci doceniają, że mimo trudnych czasów, stale utrzymujemy jakość naszych dań. Nasza wołowina to 100% mięsa wołowego bez żadnych dodatków innych mięs, bez MOM-u, bez bułki tartej, ziemniaków i innych stosowanych wypełniaczy na rynku kebabów. Soczyste mięso z kurczaka, sosy własnej produkcji, codziennie krojone świeże warzywa od lokalnych dostawców to nasze wyróżniki – mówi Sławomir Kraśnicki. – Wiele razy słyszeliśmy, że konkurencja zmienia jakość stosowanych produktów, ale podkreślę to, dla nas JAKOŚĆ od początku była na pierwszym miejscu i stale oferujemy ten sam produkt, sygnowany marką Berlin Döner Kebap. Wiemy, że musimy być premium i koniec, to jedyna droga, którą chcemy podążać – dodaje.

Liczy się czas. „Zależy nam, aby klient czekając na tramwaj, zdążył zamówić i odebrać swoje zamówienie”

Nowa restauracja Berlin Döner Kebap znajduje się w samym centrum miasta – przy pl. Kościuszki (al. Piastów 57/18).

– Plac Kościuszki to dla nas bardzo ważne miejsce, nastawiamy się na klienta miejskiego, a co za tym idzie, więcej dań kupowanych na wynos niż spożywanych w lokalu – przyznaje Sławomir Kraśnicki. – Wokół są szkoły, miejsca pracy i rozrywki szczecinian, mnóstwo ludzi przychodzi na pobliskie przystanki, to jeden z większych węzłów komunikacyjnych miasta. Dlatego stawiamy na szybką, profesjonalną obsługę. Zależy nam, aby klient, czekając na tramwaj, zdążył zamówić i odebrać swoje zamówienie.

Idąc za trendem, dodatkowym udogodnieniem dla zabieganych, które znajdziemy w nowym lokalu, będą kioski zamówieniowe. – Dokładnie takie, jakie można znaleźć w restauracji BDK Drive przy rondzie Hakena. Widzimy, jak odwiedzający nas klienci lubią z nich korzystać i cieszymy się z tego – przyznaje Sławomir Kraśnicki. – Warto wspomnieć, że nowo otwierany lokal prezentuje świeżą linię designu dostosowaną do miejskiego charakteru. Choć jest w środku dość mały, nie ma się czego wstydzić, a otwarta kuchnia na pewno jeszcze bardziej przemówi do wyobraźni naszych klientów. Nie ma w niej absolutnie niczego do ukrycia. Każdy element naszej pracy i procesu przygotowania dań jest widoczny – podkreśla.

Bogate menu zadowoli każdego

W restauracji przy pl. Kościuszki na klientów będzie czekała pełna oferta Berlin Döner Kebap. W bogatym menu znajdą się klasyki, jak kebap w bułce, rollo kebap, kebap box, fryt kebaby, porcje obiadowe na talerzach, ale i propozycje sezonowe, w tym ostatnie nowości, czyli quesado salsa, quesado deluxe i quesado bbq. W ofercie Berlin Döner Kebap jest też sporo dań wege, jak rollo halloumi, rollo falafel, sałatka halloumi i sałatka falafel. Sieć ma również propozycje na mniejszy głód, jak „Lolek’’, czyli minirollo oraz mięsne i bezmięsne tacki rozmaitości, tzw. „Sztosiki’’.

Restauracja Berlin Döner Kebap przy pl. Kościuszki została otwarta 27 grudnia, natomiast na 28 grudnia zaplanowano wyjątkową promocję: rollo kebap za 1 zł dla pierwszych 100 klientów. Wszystkie osoby, które nie zdążą załapać się na rolkową promocję, otrzymają tego dnia rabat -50% na dowolnie złożone zamówienie do godz 22:00.

Lokal czynny będzie od poniedziałku do soboty w godz. 9:00-22:00 oraz w niedziele w godz. 10:00-22:00.

https://www.facebook.com/BerlinDonerKebap

https://www.berlindonerkebap.com