Warsztaty z Joanną Rousseau, cenionym fizjoterapeutą i osteopatą, Rozalią Kind, dietetykiem, terapeutą oraz Markiem Kodzisem, szefem kuchni vege makrobiotycznej Vege Club Amar. Warsztaty powstały z myślą przekazywania cennej wiedzy doświadczonych praktyków oraz stworzenia miejsca – oazy dla pragnących pogłębiania praktyk dla utrzymania dobrego zdrowia na wysokim poziomie.
10:00-12:00 Joanna Rousseau, ceniony osteopata, fizjoterapeuta poprowadzi wykład o powięziach oraz wprowadzi w świat subtelnej med. informacyjnej: aromaterapii z Francji.
Podczas wykładu:
· otrzymasz wiedzę o swoim proprioceptywnym narządzie zmysłu- zapomnianym szóstym zmyśle.
· poznasz techniki efektywnego stosowania wybranych olejków przy uśmierzaniu bólu, wzmocnieniu elastyczności mięśni gładkich oraz zwiększeniu odporności organizmu nawet podczas trwania infekcji grzybicznych, bakteryjnych czy wirusowych.
12:00- 14:00 Wspólnie z Mistrzem Kuchni Wegańskiej stworzysz pokarm dla ciała, umysłu i duszy. Podczas części pokazowej Marek Kodzis, twórca autorskiej kuchni wegańskiej wprowadzi Cię w świat planowania oraz sporządzania pokarmu dla zdrowia jelit wg. medycyny Dalekiego Wschodu, Ajurvedy. W części praktycznej doświadczysz komponowania oraz działania pokarmu ożywiającego komórki całego organizmu.
14:15- 16:00 Rozalia Kind, coach, nauczyciel, dyplomowany dietetyk, certyfikowany terapeuta 150 MHz wg. Dietera Broersa, obecnie praktykujący student Akademii Medycznej Zielarstwa i Fitoterapii, terapeuta światłem HLT PHI Essences, certyfikowany doradca ds. esencji PHI Essences & dr. Bach poprowadzi wykład o diecie intuicyjnej. Podczas wykładu poznasz:
· model diety opierającej się o Twoją pierwotną mądrość,
· technikę wspierającą rozwój osobisty w kwestii żywieniowej,
· technikę poznawczą własnego systemu metabolicznego
· praktyczną metodę pomocną w doborze odpowiedniego dla indywidualnych potrzeb pokarmu.
Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/1547452596134616
Komentarze
1